Bayram Cigerli Blog

Bigger İnfo Center and Archive

Silk Amino Asit Nedir?

amino asit çeşitleri

SAA olarak da bilinen Silk Amino Asidi kas gelişimi için oldukça faydalı bir besin takviyesidir. İçerisinde 18'in üzerinde amino asidi çeşidi bulunur. Bunlar doğru bir dizilimde ve oranda kullanıldığı zaman vücuda etkileri inanılmaz olur. Silk amino asidleri diğer besin takviyelerine nazaran daha yeni ve popüler olmayan bir üründür.

Amino asitlerin kas gelişimindeki rolü tartışılamaz. Bunu bilen supplement satıcıları da ürün çeşitliliğinde sınır tanımıyor. Yeni bir ürün olan silk amino asidi henüz bir kaç yıldır tüketiciye sunulmakta. Bu yeni supplement çeşidi çok fazla popüler olmasa da her zaman son çıkan daha iyidir mantığı bu supplement için de geçerlidir.

Ne İşe Yarar? : Kas gelişimi için gerekli olan amino asit miktarını besin yolu ile karşılayamadığınız durumlarda oluşan bu ihtiyaç açığını kapatmanıza yarar.

Ne Kadar Kullanılmalı? : İçerisinden çıkan ölçek yardımı ile porsiyon olarak kullanılabilir. İhtiyacınız doğrultusunda bir porsiyondan daha az veya daha fazla alabilirsiniz.

Ne Zaman Kullanılmalı? : Antrenmandan önce veya antrenmandan sonra kullanılabilir.

Silk Amino Asit Fiyatları : 150 gramlık kutusu yaklaşık 100 tl'dir. Markaya ve gramaja göre fiyatlar farklılık gösterebilir.

Besin Takviyeleri kategorimizdeki diğer yazılara göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Editör Yorumu : "Hızlı kas geliştirme sevdası nedeniyle ihtiyacınız olandan daha fazlasını almayın. Azı olsun, fazlası olmasın. Kas yapayım derken göz çıkartmayın"
Share

0 Comments:

Yorum Gönder