Bayram Cigerli Blog

Bigger İnfo Center and Archive

Proteinli Pankek Tarifi

tarçınlı cizleme

Kas gelişimi için vücudumuzun proteine ihtiyacı vardır. Bu ihtiyacı en lezzetli yollardan karşılamak ise mutfaktaki marifetlerinize kalmış. Unutmayın ki kas mutfakta yapılır. Bu nedenle spor salonunda iyi olduğunuz kadar mutfakta da iyi olmalısınız. Neyse ki biz bunu biliyoruz ve sizler için sitemizde nefis fit tarifler paylaşmaktan çekinmiyoruz. Bugün de proteini ile vücudunuzda kas, tadı ile damağınızda tad bırakacak bir tarif ile karşınızdayız. Proteinli pankek tarifimize bayılacaksınız. İşte gerekli malzemeler;

Proteinli Pankek Malzemeleri

  • 60 gram Yulaf Ezmesi
  • 70 ml Yarım Yağlı Süt
  • Yumurta
  • 1 Ölçek Protein Tozu

Proteinli Pankek Besin Değerleri (1 Adet)

Kalori : 180 kcal
Karbonhidrat : 22 gr
Protein : 25 gr
Yağ : 6 gr

Proteinli Pankek Nasıl Yapılır?

  • Süt, yumurta ve protein tozu bir kaba konulur.
  • Blender ile biraz parçalandıktan sonra, yulaf ezmesi de kaba eklenir. Tekrar blender ile parçalanır.
  • Teflon tavaya karışım parça parça dökülür, altı sertleşince çevirilip tekrar pişirilir.
  • Proteinli pankekiniz artık hazır. Afiyet olsun.

Sitemizdeki diğer Fit Tarifleri merak ediyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.
Share

0 Comments:

Yorum Gönder