Bayram Cigerli Blog

Bigger İnfo Center and Archive

Dün ve yarın ?



Hayal ürünümüz!!!

Zihnimizin ürettiği bir hayal. Mutlak gerçekte varolmayan şey.Tüm olmuş ve olacak olan şimdi, şu anda oluyor.

"Zaman" bir süreç değildir. Yatay değil, dikey olan göreceliğin bir elementidir. Zamanı "soldan sağa" doğru olan bir şey olarak
 düşünmeyin. Zaman çizgisi denilen şey her birey için doğumdan ölüme ve evrende bir sonlu noktadan diğer bir sonlu noktaya gidiştir.

Zaman "aşağı ve yukarı" olan bir şeydir. Onu bir mekik gibi, Şimdinin Sonsuz Anı olarak düşünün. Mekiğin üzerinde birbirinin üstünde kağıt yapraklar olduğunu farzedin. Bunlar zamanın elementleridir. Her element ayrı ve özgürdür ama her biri diğerleriyle aynı anda vardır. Mekiğin üzerinde tüm kağıtlar aynı anda var! Olacak ve olmuş olanların hepsi...

Sadece bu an, tek an var. Şimdinin Sonsuz Anı. Her şey şu anda oluyor. En büyük sırrımız olmakta gizli. Bilinç boyutlarında geziniyor ve seçtiğimiz herhangi bir zamanda ve yerde seçtiğimiz bilinç boyutunda kendimizi ifade ediyoruz.

Zaman yolculuğu mu ?

Aslında bunu hepimiz yapıyoruz. Hem de düzenli olarak. Biz buna rüya diyoruz. Çoğumuz zamanda yolculuk yaptığımızın farkında bile değil. Fakat enerji bize zamanki gibi yapışıyor. Bazen enerji kalıntıları öylesine fazla oluyor ki, biz bu sınırlı bilincimizle bile, "daha önce burada olduğumuzu" hissediyoruz. Tüm varlığımız bir anda, "daha önce bunları yaşamış " olduğumuzun yoğunluğunu algılıyor. Ya da birisiyle karşılaştığımızda onu tüm hayatımız boyunca tanımış olduğumuzun harika duygusunu yaşıyoruz. Sonsuza dek bu kişiyi biliyor olmanın duygusu. Onunla ilgili her şeyin tanıdık geldiği duygusu.

Deja vu!!!

Çok farklı bir duygu, harika bir duygu ve gerçek bir duygu.

Sevgilerimle, Serap

Yazılarımız,Makaleler,Özel Günler,Hayattan Kesintiler, Astroloji, Burçlar,Rüyalar,Tarot,Fal,
 bayramcigerli.blogspot.com,
Bayram Cigerli,


Share

0 Comments:

Yorum Gönder