Bayram Cigerli Blog

Bigger İnfo Center and Archive

Sami Hamidi Kimdir?

kıbrıslı vücut geliştirmeci

Sami Hamidi
1990 yılında KKTC/Lefkoşa'da doğmuştur. Profesyonel olarak vücut geliştirme sporu ile uğraşmaktadır. Spor ile küçük yaşlarda tanışan Sami, basketbol ve tekvando sporu ile yakından ilgilenmiştir. Daha sonra kariyerini de spor yönünde şekillendirmiş ve Hacettepe Üniversitesi - Spor Bilimleri ve Teknolojisi bölümünde okumuştur.

Atletizm sporu ile de yakından ilgilenen Sami Hamidi yüksek atlama branşında 2007 yılında Avrupa üçüncüsü olmuştur. Üniversite yıllarında Amerikan Futbolu ile yakından ilgilenmiştir. 2012 yılında vücut geliştirmeye profesyonel bir giriş yapmış, Türkiye Şampiyonluğu ve Avrupa ikinciliği kazanmıştır. Daha sonra ise başarılarının ardı sıra kesilmemiştir. İşte o başarılardan bazıları;

sami hamidi karın kaslarıSami Hamidi Başarıları

  • 2016 Arnold Classic 3.cülüğü
  • 2014 Men’s Physique +1.78 Türkiye Şampiyonu
  • 2013 IFBB Men’s Physique  Avrupa 2. Si
  • 2013 Mens’s Physique +1.78 Genç Erkekler Türkiye Şampiyonu
  • 2013 Klasik Vücut Geliştirme +1.80 Ankara şampiyonu
  • 2013 K.K.T.C. Yılın En Başarılı Sporcusu Ödülü
  • 2010 Bay Kuzey Kıbrıs Güzellik Yarışması  1. Si

Sami Hamidi'nin ayrıca kişisel bir web sitesi mevcut. Online Coaching olarak hizmet vermekte. Kişiye özel programlar hazırlıyor ve bu programları hazırlarken kişinin  boyunu, kilosunu, spor geçmişini, yaşam tarzını göz önünde bulunduruyor. Gerçekten iyi bir vücuda sahip olmak istiyorsanız Sami Hamidi gibi bir şampiyon ile çalışmanızı tavsiye ederim.

Sami Hamidi'nin kişisel web sitesi için buraya tıklayın.

Sami Hamidi Boy ve Kilosu

Sami Hamidi 190 cm boya ve 95 kilo vücut ağırlığına sahiptir. Off seasons dönemlerinde 110 kilolara kadar çıkabilmektedir.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : Yazımın sonlarına doğru gelirken Sami'nin web sitesinde gördüğüm bir yazıyı da siz değerli takipçilerim ile paylaşmak istiyorum; "Unutma! Bir parça, bir bardak, bir kaşık, azıcık gibi kelimeler iyi ile mükemmeli ayıran ince çizgileri oluşturur."
Share

0 Comments:

Yorum Gönder