Bayram Cigerli Blog

Bigger İnfo Center and Archive

TELEFON CASUS PROGRAMI

Telefon casus programı denildiğinde en önde gelen programlardan bir tanesi olan MSPY programını duydunuzmu? Mspy casus telefon dinleme programı sayesinde ister android ister iphone tüm cep telefonlarında uzaktan dinleme ve izleme yapılabiliyor. Mspy kodsuz whatsapp takip programı indirmek ve kurmak ise çok kolay ve sadece 2- 3 dakikada telefona kurulabiliyor.
Mspy programının en önemli özellikleri konuşmaları dinlemeyi sağlaması, ortam seslerini kaydetmeyi ve dinlemeyi sağlaması ve tabiki diğer mesajlaşmaları fotografları ve videoları görmeyi sağlamasıdır. Bunun haricinde gps verisi sayesinde telefonun o anda nerede oldugunuda mspy sayesinde rahatlıkla öğrenebiliyorsunuz, peki fiyatı nekadar bu programın?
örneğin 1 aylık 99 tl, 3 aylık aldığınızda 200 tl civarına alabılıyorsunuz 6 aylık 280 tl 12 aylık ise 350 tl civarına sahip olabiliyorsunuz bu programa. Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan bu casus telefon dinleme yazılımına sahip olmakisterseniz mspy resmi sitesini ziyaret edip programı hemen satın alıp 5 dk içerisinde telefona yukleyıp takibe baslayabilirsiniz.

Share

0 Comments:

Yorum Gönder