Bayram Cigerli Blog

Bigger İnfo Center and Archive

UZAKTAN YÜKLENEBİLEN CEP TELEFONU DİNLEME PROGRAMI


Özellikle son zamanlarda internette sıkça rast gelmeye başladığım uzaktan yüklenebilen cep telefonu dinleme programlarından bahsetmek istiyorum, gerek ebeveynlerin çocuklarını ve gereksede işverenlerin çalışamlarının telefonda geçirdikleri sürelerde neler yaptıklarını bilmek için ilgi gösterdikleri telefon dinleme programlarından bahsediyorum.

Bu programlar casus telefon dinleme programları ( cell phone tracker )olarak tabir edilirler ve yüklendikleri cep telefonundan yapılan görüşmeler dahil olmak üzere smsler çekilen video ve fotoğraflar hatta gps bilgilerini dahi uzaktan rahatlıkla görüntülüye bilmenize olanak sağlarlar.
Bu programlardan bahsetmemin sebebi ise yazımızın başlığındanda anlıyabileceğiniz üzere ''uzaktan yüklenebilir olanları''

Tırnak içerisinde yazdım çünkü aslında uzaktan yüklenebilir bir cep telefonu dinleme programı şu anda dünyada yok, bu ifadeyi kullanarak sizlere satış yapmak isteyen kişiler %100 sizi kandırmaya çalışıyor ve sizlere hiç bir işe yaramayan yani çalışmayan programlar satmaya çalışıyorlardır. Bunlara aldanmamanız açısından bu yazıyı okumanız önemli.

Peki uzaktan yüklenemeyen bu cep telefonu dinleme programları aslında nasıl yüklenebilirler; evet bu programları cep telefonuna yüklemek için mutlaka ve mutlaka o cep telefonunu en azından 5 dakikalığına elinize almanız ve telefonun internet tarayıcısına yüklemek istediğiniz programın yükleme web adresini yazıp o sayfaya gidip yükleme yapmanız gerekmektedir. Bu yükleme işlemi genelde 2 ila 5 dakikada sonuçlanır ve böylece program çalışmaya başlar.


Burada şunu da belirtmekte fayda görüyorum; Türkiye'de birçok yazılım firmasının satışını gerçekleştirdiği çok çeşitli cep telefonu casus program ları mevcut bir çoğuda gerçekten çalışan programlar, bu telefon takip programlarının fiyatları ve özellikleri arasında bir çok farklılıklar olabilmekte, bu yazılımlardan bazıları diğerlerine göre çok daha fonksiyonlu ve kullanılabilirlik açısından da diğerlerinden oldukça kolay olan yazılımlardır. Peki sizlere bu konuda tavsiye edebileceğimiz güvenilir ve fonksiyonlu olanları hangileridir?


Benim sizlere tavsiyem eğer casus telefon dinleme programı satın almak istiyorsanız dünya üzerinde kendini kanıtlamış en büyük firmaların internet sitelerinede bir bakmanız ve fiyat karşılaştırması yapmanız olacaktır. Ödediğiniz paranın karşılığı olarak en kaliteli yazılımı satın almak istiyorsanız sizlere sunduğumuz önerilere bir göz atmanızda fayda vardır.

Şu anda dünyada üzerinde internet üzerinden satışı olan en çok tercih edilen telefon dinleme programlarının listesini aşağıdaki linkte bulabilirsiniz. Hem fiyatlarını hemde özelliklerini bulabileceğiniz güncel bir listedir.

Listesi
Share

0 Comments:

Yorum Gönder