Bayram Cigerli Blog

Bigger İnfo Center and Archive

CEP TELEFONU TAKİP DİNLEME PROGRAMLARI

cep telefonu dinleme

Cep Telefonu Takip ve Dinleme Ebeveny Kontrol Programları Hakkında
Günümüzde cep telefonları okadar yaygın bir hale geldiki  cep telefonumuzu yanımıza almadan dışarıya çıkma fikri bile bizi artık ürkütür oldu.Tabiki arandığımızda ulaşılır olmak aradığımızdada ulaşmak bizi bir hayri güvende hissettiriyor.
Özellikle cep telefonu kullanım yaşının oldukça düşük olduğunu göz önüne aldığımızda üzerinde durulması gereken diğer bir konuda; özellikle küçük yaştaki çocukların bu telefonları kullanırken ki güvenliklerinin aileleri tarafından nasıl kontrol edileceği ve çocuklarının mobile tehtitlere karşı nasıl korunacağıdır.

Hatırlayalım ki aileler internetle yeni tanıştığımız dönemlerde çocuklarını internetten gelen tehtidlere karşı korumayı pekte bilmiyorlardı.Zamanla hem bu tehditlerin çeşitliliği hakkında daha fazla bilgi edindiler hemde nasıl korunacakları hakkında bilgi sahibi oldular. Aynı şey şu an cep telefonları içinde geçerli durumda,çünkü artık cep telefonlarının hemen hemen hepsi bilgisayarların yaptığı gibi rahatlıkla internete girebiliyor ve dolayısıylada internetten gelecek tehditlere açık bir hale gelmiş oluyor.

Bu yüzdendirki çocuklarını bu mobile tehditlere karşı korumak isteyen ailelerin büyük çoğunluğu cep telefonu takip veya cep telefonu aile kontrolü sağlayan bazı yazılımlar kullanmaya başlamışlardır.Bu programlar sayesinde programın yüklendiği cep telefonu uzaktan kontrol altında tutulup o telefonla yapılan görüşmeler dahil olmak üzere atılan mesajlar girilen internet sitelerine kadar bir çok aktivite ailenin gözetimi altında tutulabiliniyor. 
Bu casus telefon programların en başta gelenlerini aşağıdaki cep telefonu takip linkinden inceleyebilirsiniz.


Share

0 Comments:

Yorum Gönder