Bayram Cigerli Blog

Bigger İnfo Center and Archive

Blog Web Sitenizi Açmak ve İçerik Eklemek İçin Ertelemeyin

Gelelim Neden Bugün Blog Açmalısınız ? Kısmına. Ben de bir işe girmeden önce araştırma yapar, kafamda onlarca defa düşünür, bir nevi fikrimin üstüne yatarım.

Ancak, bir fikir üzerinde çok fazla düşünmek, daha doğrusu düşünmeye çok vakit harcamak yanlış düşüncelere kapılmanıza, hatta o yanlış düşünceye inanmanıza dahi sebep olabilir.

Blog açmak için ne kadar fizibilite çalışması yaparsanız yapın, işin içine girmeden alacağınız sonuçları kestirmek oldukça güç. Ki blog açmak binlerce liralık yatırım isteyen bir fikir de değil.

Blog açma fikri iki kısımdan oluşuyor. Birincisi blog açma ve yönetimini öğrenme ikincisi ise başarılı olup amaçladığınız hedefe ulaşma.

Eğer bir blog nasıl açılır, nasıl yönetilir bilmek istiyorsanız, önce blog açmalı yani suyun içine girmelisiniz. Suyun içine girmeden yüzme öğrenilmiyor.

İkinci kısım ise başarılı bir blog sahibi olup, verdiğiniz emekten beklentilerinizi alma kısmı. Bu kısım ise zaman isteyen bir kısım.

Bu kısmı ile ilgili onlarca makale, ipucu, tavsiye bulsanız da, başarılı olmak için bir başlangıç yapmalı, ortaya bir üretim çıkartmalı ve sonuçlarını tecrübe etmelisiniz ki tecrübeleriniz sonucu daha iyi üretimler yapıp, başarılı olma yolunda ilerleyebilin.

Yani yine mutlaka suyun içine girmeniz gerekiyor. Bu işte tek ihtiyacınız olan şey sabır, emek ve zaman. Siz bu konuda istekli olursanız tüm samimiyetimle söylüyorum ki başarı kaçınılmaz olacaktır.

Adım atmaktan çekinmeyin. Bir etki yaratmalısınız ki bir tepki alasınız ve bugün hiç bir şey yapmayıp, hiç bir adım atmazsanız yarın hiç bir şey değişmeyecektir.
Share

0 Comments:

Yorum Gönder