Bayram Cigerli Blog

Bigger İnfo Center and Archive

Gökhan Saki Kimdir?

türk dövüşçüler

8 Ekim 1983 doğumlu profesyonel bir Kick Boks sporcusudur. Hollanda doğumludur. Dövüş sporları ile 10 yaşında tanışmış. Muay Thai sporu ile çok küçük yaşlarda tanışmış. Daha sonra kick boksa yönelmiş. Dünyaca ünlü bir dövüşcüdür ve ismini bu sporla uğraşan herkes bilir. Milli gururlarımız arasındadır.

Gökhan Saki aslen Kars'lıdır. Hollanda'da doğduğu için çifte vatandaş olmuştur. Yaşamının büyük bir bölümünü Hollanda'da sürdürmüştür. Ancak müsabakalarında Türkiye'yi temsil etmiştir.

Çeşitli yerlerde düzenlenen turnuvalarda derecelere sahip. 2010 K-1 Grand Prix şampiyonasındaki başarısı ise onun çok daha fazla tanınmasına ve sevilmesine yol açmış. Burada gösterdiği başarıyı internette bulabilirseniz izlemenizi tavsiye ederim. Gerçek bir başarı hikayesidir.

Ünvanları saymakla bitmez. O yüzden saymıyoruz. Bilginiz olsun çok fazla ünvan kazanmış. Aynı zamanda Gökhan Saki'nin Lakabı İSYANCI'dır.

Dövüşlerdeki başarısının yanı sıra burada Gökhan'dan bahsetmemizin başka bir sebebi var. O da estetik vücudu. Dövüşcü olmasına rağmen çoğu vücut geliştirmeciden daha iyi bir vücuda sahip. Aynı zamanda estetik ve kendine has bir vücudu var. Bu sayede dövüşlerinde daha başlamadan karşı tarafı psikolojik olarak nakavt ediyor.

Gelelim Gökhan Saki'nin boy ve kilo ölçülerine. 182 cm boya ve 90 kilo vücut ağırlığına sahiptir. Bu adamla kavga etmek istemezsiniz.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Lazar Angelov gibi isimlerle magazinde görüldüğü biliniyor. Çevresi geniş anlaşılan.

Çeşitli fitness dergilerinde kapak olmuştur. Bu sayede sadece dövüş sektöründe değil fitness sektöründe de sevilen bir isim haline gelmiştir.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Gökhan Saki Türkiye'nin medar-ı iftiharıdır. Dövüşlerinden birkaçını izledim. Gerçekten çok teknik bir adam. Vücuduyla değil beyniyle dövüşüyor."
Share

0 Comments:

Yorum Gönder