Bayram Cigerli Blog

Bigger İnfo Center and Archive

Bilgisayarda Android uygulamaları nasıl çalışır?

Bilgisayarda Android uygulamaları nasıl çalışır?
Android cihazınız yok mu ya da Android geliştiricisiniz ve uygulamalarınızı denemek mi istiyorsunuz? O halde sizlere bilgisayarda uygulamaları çalıştırabileceğiniz harika bir yöntem söylüyoruz. Android uygulamalarınızı bilgisayarda Bluestack programı yardımıyla çalıştırabilirsiniz. Bu program bir Windows için uygulama oynatıcıdır.
Yapmanız gereken verilen adresten programı indirmek http://www.bluestacks.com/ . Daha sonra programın uzun bir kurulum süreci var. Gerçekten uzun sürüyor. Daha sonra program kurulduktan sonra elbette Google Play bağlantınızı yapanız gerekiyor. Bir kaç ayardan sonra istediğiniz uygulamayı yükleyebilirsiniz. Zaten bir uygulama indirmeye çalıştığınız zaman program ne yapmanız gerektiği konusunda sizlere yol gösteriyor.
Kullanımı basit bir program olan Bluestack bir çok uygulama ve oyunla uyumludur. Normalde ücretli olan programı belli zamanlarda otomatik olarak indirdiğiniz uygulamalarla ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Program size soruyor, Ayda belli bir miktar para ödeyip reklamsız mı kullanmak istersiniz yoksa bir kaç Android uygulaması indirerek ücretsiz kullanmaya devam etmek ister misiniz? şeklinde.

Share

0 Comments:

Yorum Gönder