Bayram Cigerli Blog

Bigger İnfo Center and Archive

EN İYİ CEP TELEFONU DİNLEME CASUS PROGRAMI


telefon takip programı


Hemen aşağıda sizler için online olarak satın alabileceğiniz tüm dünya genelinde en çok kullanıcı kitlesine sahip, en iyi telefon dinleme programı hangisidir sorusuna cevap teşkil edecek casus telefon takip programlarının, incelemelerimize göre en iyiden başlayarak bir sıralamasını yaptık. 

Çok detaya inmeden sizlere en kısa ve öz şekilde ana hatları ile yazılımları tek tek aşağıda değerlendirdik, telefon takip yazılımı seçiminizde bu değerlendirmemizden yararlanabilir veya daha detaylı yazılım açıklamalarına bakmak isterseniz de aşağıda her telefon dinleme programı için verdiğimiz ana web sitelerinin linklerinden yararlanabilirsiniz.



XMOBİLE PRO 10 üzerinden 9 puan alan süper bir yazılım, tek eksiği şuanda sadece Android telefonlar için kuallanılabiliyor olması, iphone için olan versiyonu henüz çıkmadı yakında onuda bekliyoruz. Yazılımın özellikleri gerçekten süper, canlı dinlemeden tutunda telefon kamerasını açıp canlı izleme dahil tüm özellikleri var. Çokta hızlı bir yazılım hic bir veri için oyle saatlerce beklemiyorsunuz , herşey 1 tek tıklamayla anında karşınıza geliyor.
En güzel yanı 2 gün full sürüm olarak ücretsiz telefona yükleyip deneyebiliyorsunuz.
Xmobile Pro Tavsiye ettiğimiz bir yazılımlar arasında ilk sıradadır.



Detaylı Bilgi-------->>>> Burada

Xmobile Pro hemen ücretsiz denemek  veya satın almak için web sitesine bakınız

----->>>>>>  www.xmobilepro.net




FLEXİSPY (extreme) 10 üzerinden 9 verdik bu yazılım için,  aslında 10 puanda verilebilir Flexispy için fakat fiyatının biraz yüksek olarak yıllık 999 TL oluşu 1 puan kırmamıza sebep olmuştur. Flexispy Extreme sürümünde casus program özelliği olarak yok yok diyebiliriz. Özelliklerini burada saymak baya uzun süreceğinden en iyisi resmi sitesine bir göz atmanız olucak, özelliklerine baktığınızda ne kadar kapsamlı bir yazılım olduğunu anlıcaksınız zaten. Tavsite ettiğimiz bir yazılımdır.
flexispy satın al

Flexispy Detaylı Anlatım --->>> FLEXİSPY

Flexispy ın 2 sürümü var.



Flexispy Premium ( Temel Sürümdür)

1aylık 98 TL
   3 aylık 199 TL
  12 aylık 299 TL 




Flexispy Extream (Full+ Sürümdür)

  3 aylık  759 TL 
  12 aylık 1339 TL 





MSPY 10 Üzerinden 8  Bir zamanların en çok tercih edilen yazılımlarındandır ama Mspy son yıllardaki popülerliğini artık biraz kaybetmiş durumda , bunun nedenide yazılımın özelliklerinden konuşmaları dinleme ve ortamı dinleme özelliklerinin çıkartılmış olmasıdır. Daha önceleri mspy telefon takip programı da olan bu özellikler artık mspy da yok bu yüzdende kullanıcılar Çok daha özellikli olan dinleme özellikleri dahil full sürüm yazılımlara özelliklede Flexispy , Xmobile Pro yazılımlarına daha çok ilgi duymaktadırlar.Yinede kaliteli diyebileceğimiz bir yazılımdır mspy.

 Fiyatı  $50 civarından başlıyor.




DETAYLI MSPY ANLATIMI BURADA

mspy telefon dinleme programı


MSPY Nasıl Yüklenir (videolu anlatım)






Not: Yukarıdaki programlar hakkında hala kafanıza takılan sorular varsa sitemizin sağ alt köşesinde yer alan ''Bize Sorun'' baloncuğuna tıklayıp bize mesaj bıraktığınız taktirde size verdiğiniz e-mail adresinden bilgimiz dahilinde en kısa sürede dönüş yapılacaktır.


Aşağıdaki sıralamayı dikkate alıp tercihlerinizi buna göre yapabilirsiniz.

Bu yüzden size tavsiyem sırasıyla Xmobile Pro,  Flexispy ,  Mspy,  programlarından birisidir. Bu cep telefonu izleme programlarından ilk 3 tanesinde oldukça gelişmiş takip özellikleri bulunmaktadır, bu programların fonksiyonlarına bakmanızı öneririz.


NOT: Bu programlar internete girebilme özelliği olan hemen hemen tüm yeni nesil cep telefonlarında çalışır ve hangi ülkede olduğunuz fark etmez.Yani ha Türkiye'de olun ha Zambiya'da yeterki telefonun internet özelliği olsun.







Telefon dinleme programı indir
Bu bilgiler internetten toplanmış bilgilerdir .


Share

0 Comments:

Yorum Gönder