Bayram Cigerli Blog

Bigger İnfo Center and Archive

Blogger Tema Nasıl Yüklenir?

Bu soru günde en az 4 kez bana soruluyor ve ben anlatmaktan bıktım. Blogger'a yeni başlayanlar için en merak edilen konumu desem en zor olay mı anlamadım. Aslında biraz kurcala salar öğrenecekler ama  neyse ben size güzel bir resimli anlatımla bu konuya son veriyorum; artık buradan da anlamazsanız kullanmayın blogger'ı. Tamam sakinim hadi aşağıdan 2 adımı takip et ve temanı yükle artık yine anlamassan videolu anlatım çekicem... :)





1.Adım: Btemplates.com, Allblogtools.com vb. sitelerden indirdiğimiz xml dosyasını "Tasarım > Html'yi Düzenle" bölümünden dosya seç butonuna tıklıyoruz ve indirdiğimiz xml dosyasını seçip yükle butonuna basıyoruz.

(Resimlerin tam boyutu için üzerine tıklayın!)




2.Adım:Yükle butonuna bastıktan sonra karşımıza çıkan uyarı "Yeni şablonunuz şu widgetler iiçermiyor!" uyarısına widgetleri tut butonuna basıyoruz ve şablonumuz başarı ile blogger sitemize yüklenmiştir. Artık kodları, menüler vs. yerleri kendinize göre düzenlemek size kalmış! Güle güle kullanın..





İlgili Aramalar: blogger tema yüklemek, blogger tema nasıl yüklenir, blogspot.com tema yükleme, blogspot.com xml nerden nasıl yüklenir
Share

0 Comments:

Yorum Gönder