Bayram Cigerli Blog

Bigger İnfo Center and Archive

Ton Balıklı Omlet Tarifi

ton balıklı yumurta tarifi

Yumurta içerisindeki yüksek protein miktarı nedeniyle sporcuların ana besin maddesi haline gelmiştir. Hazırlanışı ve maliyeti bakımından oldukça pratik bir besin olan yumurtanın bir çok hazırlanış şekli bulunmaktadır. Yumurtayı haşlayabilir, yağda kızartabilir veya çeşitli malzemelerle kendinize nefis bir omlet hazırlayabilirsiniz. Motonluktan sıkılan ve farklı bir lezzet arayanlar için işte Ton Balıklı Omlet Tarifimiz;

Ton Balıklı Omlet Malzemeleri

  • Ton Balığı
  • 2 Adet Yumurta
  • Tuz
  • Baharatlar

Ton Balıklı Omlet Besin Değerleri

Kalori : 260 kcal
Karbonhidrat : 2 gr
Protein : 25 gr
Yağ : 15 gr

Ton Balıklı Omlet Nasıl Yapılır?

  • Yumurtayı boş bir kaseye alın. Tuzunu ve baharatlarını ekledikten sonra yumurtaları iyice çırpın ve kısık ateşte omleti yapacağınız tavaya alın. 
  • Hemen ardından ton balığını ekleyin ve parçaları biraz yayın. Ton balığını tavaya eklemeden önce yağını iyice süzmenizi tavsiye ederim. 
  • Yaklaşık 1-2 dakika içerisinde ton balıklı omletiniz hazır olacaktır. Afiyet olsun.

Sitemizdeki diğer Fit Tarifleri merak ediyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.
Share

0 Comments:

Yorum Gönder