Bayram Cigerli Blog

Bigger İnfo Center and Archive

Rent A Car Otorento.com






Otorento.com - Türkiye’nin Araç Kiralama Ağı

Otorento.com, Rent A Car Türkiye’de araç kiralamaya yeni bir soluk getirmek amacıyla yola çıkan yeni bir girişim. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Bursa, Samsun, Kayseri, Gaziantep dahil olmak üzere 49 il ve 400’ün üzerinde lokasyonda 4000+ araçla hizmet veriyor.

Otorento.com’da araba kiralamak isteyenlerin ihtiyaçlarını ve karşılaştıkları sorunları göz önüne aldık. Oluşturulan yönetim panelleri araç kiralama şirketleri araçlarını ve fiyatlarını kolaylıkla yönetebilirken, müşteriler de 2 dakika içinde istedikleri aracı kolaylıkla online olarak kiralayabiliyor.

Otorento.com, müşterilerin, rekabet ortamında oluşan uygun araç kiralama fiyatlarından ve çeşitli araç kiralama seçeneklerinden yararlanabilmelerini sağlıyor. İngilizce, Almanca ve Fransızca dil seçenekleri ile yabancı müşterilere erişim de hedefleniyor. Sektör için getirilen en önemli yeniliklerin başında, araç grubu yerine rengine kadar bizzat aracın kendisinin seçilebilmesi, erken rezervasyon olanağı ve araç tesliminde senet imzalamanın ortadan kaldırılması var.

4 Adımda online araç kiralama hizmeti sunulan Otorento’da zaman zaman dikkat çeken kampanyalar da düzenliyoruz. Bu kampanyalar kapsamında, Temmuz ayında 50 TL’ye Peugeot 207, Kasım ayında 110 TL’ye Mercedes C 180, Şubat Ayında 48 TL’ye Hyundai Blue gibi farklı araç seçeneklerini cazip fiyatlarla sunduk.

Otorento.com olarak, sosyal medyada da aktif bir şekilde yer alıyoruz. Facebook ve twitter sayfaları üzerinden takipçilerimize kampanyalar düzenleyerek çeşitli indirimler, hatta günlük ücretsiz kiralık araç imkanı sunuyoruz. Twitter'da yaptığımız Sevgililer Günü Kampanyasında Türkiye genelinde 35 Aracı 1 gün süre ile ücretsiz olarak takipçilerimize hediye ettik.

www.otorento.com
www.facebook.com/Otorento
www.twitter.com/Otorento
www.foursquare.com/Otorento

Share

0 Comments:

Yorum Gönder