Bayram Cigerli Blog

Bigger İnfo Center and Archive

TOPSPY TELEFON İZLEME PROGRAMI

Telefon izleme programlarını sizler için incelemeye devam ediyoruz, bugün sizler için dünya genelinde piyasaya 2014 başlarında çıkmış olan yeni olmasına rağmen oldukça çeşitli ve bir okadarda etkili özellikleri bulunan Topspy telefon takip programını tanıtacağız.

Topspy telefon takip yazılımı ve uzaktan kontrol alanında faaliyet gösteren en popüler yazılımlar arasına kısabir süre içerisinde girmeyi başarmış oldukça gelişmiş bir yazılımdır. Yüklendiği cep telefonunun uzaktan online olarak takip edilmesini, dinlenebilmesini hatta istenildiğinde uzaktan online müdahale ile telefonun işlevlerinin dahi kontrol edilmesini sağlayan bir telefon izleme yazılımıdır.
Özellik olarak diğer popüler cep telefon dinleme programı ile kıyaslandığında topspy programı onlardan hiçde gerikalır bir konumda değildir hatta çoğundan daha fazla özelliğe sahiptir diyebiliriz.

Şuan dünya genelinde en çok kullanıcıya sahip olan mspy programı ile kıyaslanacak bir popüleriteye sahip olmasada gün geçtikçe bilinirliği artacak olan stabil ve kullanışlı programlardan birtanesidir.Topspy programı hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek isterseniz hemen aşağıdaki resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Share

0 Comments:

Yorum Gönder