Bayram Cigerli Blog

Bigger İnfo Center and Archive

iç giyim www.bayanicgiyim.com

Moda sadece dış giyim ürünlerinde değişimi öngörmüyor. İnsanların bir çeşit kendilerini ifade etme tarzları haline gelmiş olan moda; erkek iç giyim ürünleri de dahil olmak üzere tüm kıyafetleri, aksesuarları, ayakkabı ve çanta gibi şıklığı tamamlayan tüm öğeleri kapsıyor. Dolayısıyla kıyafetleri hem birbirinden bağımsız hem de modadan bağımsız düşünmek pek mümkün olmuyor. Bu nedenle olabildiğince modayı yakından takip etmenizde fayda var. Böylece çok daha modern bir görünüm sergileyebilirsiniz. Zira modanın bir yönü de modernliği öngörüyor. Sadece bayanların değil erkeklerin de modern görünüme gereksinimleri var.

Moda kapsamına giren aslında yalnızca kıyafetler; bir başka deyişle yalnızca görünüm değil. Kullanılan her türlü eşya ve malzemelerde de zamana ayak uydurma çabasını ve dolayısıyla değişimi gözlemleyebilirsiniz. Fakat bu değişim giyim sektörüne nazaran çok daha yavaş gerçekleşiyor. Bu nedenledir ki moda dendiğinde ilk akla gelen kıyafet oluyor. Modanın çok geniş kitleleri etkisi altına almaya başladığı yıllarda bayan giyimi iç çamaşır üzerine çok derin farklılıklar giysilere uyarlanmıyordu. Değişim rüzgarları genellikle bayan giyimi üzerinde esiyordu. Ancak günümüzde erkek iç giyim ürünleri de dahil olmak üzere tüm ürünlerde sürekli bir değişimden söz edilebiliyor. Son yıllarda çok daha net görülebilen bu değişimden hem bayanların hem de erkeklerin memnun olduğu aşikar. Zira moda olan her tarz, kesim, renk ve desenler anında kabul görüyor. Firmaların üretimlerine de yansıyan bu durum karşısında söylenebilecek tek şey insanların modaya ihtiyaç duyduğu oluyor.

Peki, bu yılın en çok ön plana çıkan ürünleri neler? Bayan giyiminde zaten çok sık yanıtlanan ve tartışılan bu sorunun erkekler için yanıtı ise tek kelime ile “renk” olacaktır. Bu yılın temasında sıcak ve iddialı renklerin kullanımı hakim. Bu durum erkek giyimine de fazlasıyla yansıyor. Sadece trençkotlar veya renkli pantolonlardan söz etmiyoruz. Özellikle erkek iç giyim ürünlerinde de aynı renklilik mevcut. Örneğin erkek atleti dendiğinde hepinizin ilk aklına gelen renk beyaz olacaktır. Fakat en yeni koleksiyonlarda beyaz renge çok az yer ayrılmış durumda. Çünkü erkek atletleri 2013 yılında tüm renkleri barındırıyor.



http://www.bayanicgiyim.com/
Share

0 Comments:

Yorum Gönder