Bayram Cigerli Blog

Bigger İnfo Center and Archive

EASY SPY İNDİR YÜKLE

Easy Spy Cep telefonu takip ve izleme programı hakkında bu yazımızda sizleri bir miktar bilgilendirmek ve bu telefon takip programı nın işleyişi nasıl kuruluduğu ve kullanıldığına ilişkin birkaç ayrıntı bilgi vermeyi uygun gördük. Telefon takip programi denilince akla gelen özelliklerden casus telefon dinleme ve gps takip gibi özellikleir barındıran bir casus yazılım olarak karşımıza çıkan easy spy orta derece kaliteli diyebileceğimiz bir casus program, dolayısıyla kullanılabilir olarak nitelendiriyoruz ama piyasada şuanda easy spy dan çok çok daha kaliteli ve çok daha fazla özelliğe sahip olan bir çok telefon takip programi bulmak mümkün.

Easy Spy telefon takip ve izleme programı ve diğer cep telefonu takip programlarının 2013  yılındaki fiyatları ve genel özelliklerine göre derecelendirilmiş listesini aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.


Easy Spy programını satın alıp hemen yüklemek isterseniz programın resmi satış sitesine casus telefon sitesinden ayrıntılı bilgi edinerek ulaşmanız mümkün. ulaşabilirsiniz.

Share

0 Comments:

Yorum Gönder