Bayram Cigerli Blog

Bigger İnfo Center and Archive

BLOGGER ZİYARETÇİ SAYISI NASIL ARTTIRILIR

Bloggerda ziyaretçi sayısını arttırmak;
Eğer sizde Google Blogger hizmetinden yararlanıp kendinize bir blog açtıysanız mutlaka ve mutlaka karşılaşacağınız en önemli sorunlardan birtanesi bloğunuza yeterli veya istediğiniz sayıda günlük ziyaretçi akışı sağlayamamanız olacaktır.
Bu sorun ilk başlayanlar için oldukça sıkıntı verici ve bir anlamda motivasyan düşürücü bir durumdur,ziyaretçi sayısını arttırmanın birçok yöntemi bulunmaktadır fakat bu yöntemlerden en sağlıklı se süreklilik sağlayacak olanı google arama motorundan gelen organik search trafiğini arttırmaktır.
Bu hiçte kolay bir iş değildir aslında.Özellikle Google nin son 6 ay içinde agloritmasında yaptığı değişikliklerden dolayı artık özellikle kopya içerik barındıran blogların ziyaretçi sayılarını arttırmak konusunda pekte şansları kalmadı.
Bu yüzdendir ki üzerinde durulması gereken en önemli konu bloğunuza yazdığınız konuların orjinal olması kopya içerik barındırmamasıdır,bunu sağlamak birinci koşul olmak şartıyla kullanıcağınız etiket sayısının  çok abartılmaması ve konuyla birebir ilişkili etiketlerin kullanılmasıda ikinci koşuldur.

Bunlar haricinde birazcıkta sabırlı olmanız gerekmektedir,hernekadar google sizi hemen indexlesede indexteki sıralamanızın önlere çekilmesi sitenizin yaşıylada alakalı dır.
Kısacası özgün içerik ve okuyucunun çıkarları ön plana alınarak hazırlanan bir blog çok kısa vadede olmasada orta vadede istediği ziyaretçi sayısını yakalayacaktır.
Share

0 Comments:

Yorum Gönder