Bayram Cigerli Blog

Bigger İnfo Center and Archive

EN İYİ HASTA KARYOLASI HASTA YATAĞI HANGİSİ



En iyi hasta yatağı,yada en iyi hasta karyolası hangisi? Hangi marka hasta yatağı alınmalı?Hasta karyolası ve hasta yatağı fiyatları nedir?
En iyi hasta yatağı markası hangisi dir diye sizler için araştırdım,doğrusu bu işi doğru dürüst yapan bir medikal şirkesine rastlamak hiçte kolay olmadı. Bu işi yıllardır yapan fakat kullandıkları malzeme ve kullandıkları motor aksanlar itibariyle oldukça kalitesiz olan birçok merdiven altı diyebileceğimiz firma sayabilirim size.Siz siz olun hasta karyolası veya hasta yatağı almadan önce mutlaka gidip yerinde karyolayı görün.
Kullandıkları boyaların sağlıklı olup olmadıklarını sorun zaten karyolayı gidip gördüğünüzde aslında herşeyi şıp diye anlıyorsunuz bir bakışta.
Kimisi bir demirciyle anlaşmış ve iki demiri kaynak yapıp altınada ucuzdan iki motor takmış ve maksimum 400 liraya malettiği ürünü 1500 2000 liraya satıyor kimsi ise boyası bile nerdeyse elle yapılmış gacır gucur eden karyolaları uçuk fiyatlara satmaya çalışıyor.

Sözün kısası eğer aldığım karyoa yada yatak verdiğim fiyata değsin,sağlıklı olsun içim rahat etsin diyorsanız,profesyonel ve aynı zamanda bu işi meslek edinmiş gerçek bir medikal firmasından almak isterseniz    
sizlere önereceğim bir firma var.Zaten firmanın sitesine girince nedemek istediğimi daha iyi anlıyacaksınız.Türkiyede birçok hastaneye medikal hasta karyolası ve yatağı sağlayan bu firma MUKA.
MUKA firmasının karyola ve yataklarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.




Bazı modeller








Share

0 Comments:

Yorum Gönder