Bayram Cigerli Blog

Bigger İnfo Center and Archive

FLEXİSPY

Flexispy akıllı telefon dinleme programı ile ister Android ister iphone bir telefonu rahatlıkla takip edebilir ve izleyebilirsiniz. Flexispy cep telefonu izleme yazılımı içerdiği fonksiyonlar iti bari ile çoğu diğer yazılımdan daha üstün bir performanta bir dinleme yazılımıdır.

Flexispy ayarında olabilcecek Xmobile Pro yazılımıda yine özellikleri bakımından oldukça iyi sayılan diğer bir yazılımdır. Bu yazımızda Flexispy a değinmek istiyorum Xmobile Pro programına diğer bir yazımızda ayrıca değineceğiz.

Flexispy çok özellikli bir yazılım, dediğimiz gibi bir çok platformdaki telefonlarda kolaylıkla çalışabilmektedir. Tüm android telefonlar ios tabanlı iphone lar ve bazı blackberry modellerinde çalışır.

Online bir kullanıcı paneli ile kullanıcısının hedef telefondan gelen verileri gormesini vede dinleyebilmesini sağlar, kapsamında olan canlı dinleme özellikleride flexispya ayrı bir değer katmaktadır..

Flexispy hakkında çok daha detaylı bilgi edinmek isterseniz hemen aşağıda vericeğimiz flexispy detay sayfasına bakmanızı yeterli olucaktır , gerek nasıl yuklendıgı gereksede özelliklerinin açıklamalı anlatımlarını aşağıdaki sitede bulabilirsiniz.

Share

0 Comments:

Yorum Gönder