Bayram Cigerli Blog

Bigger İnfo Center and Archive

FLEXİSPY

flexispy yorumlar

Flexispy almalımıyım? Kullanan varmı, kullanıcı yorumları nasıl Flexispy gerçekten söylenildiği kadar iyi bir telefon dinleme programımı? evet sizinde bir telefon dinleme yazılımına ihtiyacınız varsa büyük bir olasılıkla Flexispy programını duymuşsunuzdur çünkü elanında en önde gelen iki yazılımdan birisi, diğeri nediye sorucak olursanız en az flexispy kadar iyi hatta bazı özellikleri ondan bile daha iyi olan Xmobile Pro yazılımı diyebiliriz.

Ama bu konumuzda sizlere Flexispy programının nedenli kullanılabilir olduğndan kısaca bahsedeceğiz. Evet hem android hemde iphone cep telefonları için kullanılabiliyor, ve yüklendiği telefonun uzakten takip edilmesi ve izlenmesibi sağlıyor bu program. Bununla özellikle ebeveynler çocuklarını takip edip onların güvendeolup olmadıklarını her an kontrol edebiliyorlar veya işverenler çalışanlarını belirli bir gözetim altında tutabiliyorlar.

Felxispy ın hem telefona kurlumlası hemde kullanılması hiçte zor değil ve aslında dakikalar içerisinde bu işlembitirilebiliyor. Program telefonda ister gizli modda istersenizde görünür modda çalıştırılabiliyor.

Flexispyın tam olarak hangi özelliklere sahip olduğuna bakmak isterseniz flexspy resmi sitesine bakabilirsiniz.

Share

0 Comments:

Yorum Gönder