Bayram Cigerli Blog

Bigger İnfo Center and Archive

Facebook Messenger Yayında!

Dünya’da internet teknolojilerinin gelişmesi ile birlikte yepyeni projeler ve web siteleri meydana çıktı. Son dönemlerde tüm dünyanın bildiği ve aktif olarak kullandığı internet sistemlerinden birisi de kuşkusuz ki  isimli sosyal medya platformudur. Çıktığı günden bugüne üye sayısı sürekli artan ve şu anda tahmini olarak 500 milyon kadar üyesi bulunan Facebook, sürekli olarak bir gelişim aşaması kaydetmiş ve geliştiricisi olan Mark Zuckerberg‘i dünyanın en zengin ikinci adamı yapmıştır. 
Facebook, yeni uygulamalarına son dönemlerde bir yenisini daha ekledi ve insanların hayatlarının her evresinde yer alma amacını ortaya koydu. Bu amacın ilk adımı , kısa bir süre önce Windows işletim sistemleri için yayına sürüldü. Görsel açıdan Microsoft Live Messenger kadar kaliteli olmasa da işlevsel açıdan muazzam özellikler sunan bu program,Facebook Connection yolu ile doğrudan hesabınıza bağlanarak sevdikleriniz ile iletişimde kalmanızı sağlıyor. Bu programın ilk olarak mobil cihazlar ve android sistemlerde denemesi yapılmış, sağlanan başarının ardından PC modelleri için yazılım geliştirme işlemleri başlamıştı.
Zaman ilerledi ve dünyanın en büyük paylaşım platformu, yepyeni bir online iletişim sistemi ile siz değerli kullanıcılarının karşısına çıktı. Facebook Messenger ile ilgili birçok yanlış bilgi ortaya atılsa da doğru bilgiler, Facebook resmi internet sitesi tarafından sürekli olarak kullanıcılara iletildi ve anında bilgi sahibi olmaları sağlandı. Windows işletim sistemlerinde rahatlıkla kullanmaya başlayabileceğiniz bu program, telefonlardan sizinle görüşmek isteyen herkesle görüşebilme imkanı sunuyor. Kısacası stabil kullanım sunan ve facebook internet sitesi arkadaşlarınız ile de program üzerinden iletişime geçmenizi sağlayan bu sistem, Mac ve Linux sistemler için ne zaman geliştirileceği konusunda kesin bir bilgi verilmedi.
Facebook Messenger ile yapabilecekleriniz:
  • Facebook’ta çevrimiçi olan arkadaşlarınızla sohbet edebilir ve mesajlaşabilirsiniz,

  • Haber bandında arkadaşlarınızın en son güncellemelerini görebilirsiniz,

  • Neler olup bittiği hakkında hızlı bildirimler alabilirsiniz.

Facebook Messenger hakkında diğer bilgilere erişmek için ve uygulamayı Windows işletim sistemli bilgisayarınıza indirmek için bu linki ziyaret edebilirsiniz.
Share

0 Comments:

Yorum Gönder