Bayram Cigerli Blog

Bigger İnfo Center and Archive

I Cannot Hug You 10.Bölüm

I Cannot Hug You, bir Çin romantik/drama dizisi. Başroldeki kadın karakteri kendi halinde yaşayan ve tensel temas ile insanların ruhlarını emerek beslenen bir vampir. Başroldeki erkek karakter ise Obsesif Kompülsif Bozukluk(OKB) hastası olan bir genç. Genç OKB hastası olduğu için titizliğe çok önem vermekte. Hiçbir şeye dokunamamakta ve aynı zamanda da bu sorunlardan kaynaklı sosyofobisi oluşmuştur. Li ShiYa, Jieng ZhiHao ‘ya komşu olur. Bu kendi halindeki vampir, Jieng ZhiHao’ya aşık olur ve aralarında imkansız bir ilişki başlar. Li ShiYa fiziksel temas ile ruh emdiği için hiç sarılamazlar. Bu tema çerçevesinde ilerleyen her bölümü 30 dakikalık hoş bir asya dizisi.
I Cannot Hug You, bir Çin romantik/drama dizisi. Başroldeki kadın karakteri kendi halinde yaşayan ve tensel temas ile insanların ruhlarını emerek beslenen bir vampir. Başroldeki erkek karakter ise Obsesif Kompülsif Bozukluk(OKB) hastası olan bir genç. Genç OKB hastası olduğu için titizliğe çok önem vermekte. Hiçbir şeye dokunamamakta ve aynı zamanda da bu sorunlardan kaynaklı sosyofobisi oluşmuştur. Li ShiYa, Jieng ZhiHao ‘ya komşu olur. Bu kendi halindeki vampir, Jieng ZhiHao’ya aşık olur ve aralarında imkansız bir ilişki başlar. Li ShiYa fiziksel temas ile ruh emdiği için hiç sarılamazlar. Bu tema çerçevesinde ilerleyen her bölümü 30 dakikalık hoş bir asya dizisi..
 ..


.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



...I Cannot Hug You, bir Çin romantik/drama dizisi. Başroldeki kadın karakteri kendi halinde yaşayan ve tensel temas ile insanların ruhlarını emerek beslenen bir vampir. Başroldeki erkek karakter ise Obsesif Kompülsif Bozukluk(OKB) hastası olan bir genç. Genç OKB hastası olduğu için titizliğe çok önem vermekte. Hiçbir şeye dokunamamakta ve aynı zamanda da bu sorunlardan kaynaklı sosyofobisi oluşmuştur. Li ShiYa, Jieng ZhiHao ‘ya komşu olur. Bu kendi halindeki vampir, Jieng ZhiHao’ya aşık olur ve aralarında imkansız bir ilişki başlar. Li ShiYa fiziksel temas ile ruh emdiği için hiç sarılamazlar. Bu tema çerçevesinde ilerleyen her bölümü 30 dakikalık hoş bir asya dizisi.❤ ❤
Share

0 Comments:

Yorum Gönder