Bayram Cigerli Blog

Bigger İnfo Center and Archive

Modern People 26.Bölüm

Xie Fei Fan, son derece yakışıklı ve zengin bir adamdır; hayallerinde kar amacı gütmeyen bir avukat olmak yatıyordur. Buna rağmen babasının istekleri ve baskıları yüzünden moda dünyasına adım atmak zorunda kalmıştır. Bir gün, bu zorla dahil olduğu moda dünyasında adından söz ettiren bir moda tasarımcısı olmayı arzulayan tuhaf, taşralı kız Xia Hong Guo ile tanışır. Ling Jie, gerçek duygularını gizleyebilmek adına insanlarla sürekli flört eden ve bununla kimliğini gizleyen bir suave oyuncusu, bu ikiliye dahil olur ve olaylar gelişir. İç dünyalarında karmaşalar ve çekişmeler yaşayan bu modern hayatın esir insanları gerçek kimliklerini ve arzularını bulup bu yolda ilerleyebilecek midir?
Xie Fei Fan, son derece yakışıklı ve zengin bir adamdır; hayallerinde kar amacı gütmeyen bir avukat olmak yatıyordur. Buna rağmen babasının istekleri ve baskıları yüzünden moda dünyasına adım atmak zorunda kalmıştır. Bir gün, bu zorla dahil olduğu moda dünyasında adından söz ettiren bir moda tasarımcısı olmayı arzulayan tuhaf, taşralı kız Xia Hong Guo ile tanışır. Ling Jie, gerçek duygularını gizleyebilmek adına insanlarla sürekli flört eden ve bununla kimliğini gizleyen bir suave oyuncusu, bu ikiliye dahil olur ve olaylar gelişir. İç dünyalarında karmaşalar ve çekişmeler yaşayan bu modern hayatın esir insanları gerçek kimliklerini ve arzularını bulup bu yolda ilerleyebilecek midir?.
..



.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



..Xie Fei Fan, son derece yakışıklı ve zengin bir adamdır; hayallerinde kar amacı gütmeyen bir avukat olmak yatıyordur. Buna rağmen babasının istekleri ve baskıları yüzünden moda dünyasına adım atmak zorunda kalmıştır. Bir gün, bu zorla dahil olduğu moda dünyasında adından söz ettiren bir moda tasarımcısı olmayı arzulayan tuhaf, taşralı kız Xia Hong Guo ile tanışır. Ling Jie, gerçek duygularını gizleyebilmek adına insanlarla sürekli flört eden ve bununla kimliğini gizleyen bir suave oyuncusu, bu ikiliye dahil olur ve olaylar gelişir. İç dünyalarında karmaşalar ve çekişmeler yaşayan bu modern hayatın esir insanları gerçek kimliklerini ve arzularını bulup bu yolda ilerleyebilecek midir?..❤ ❤
Share

0 Comments:

Yorum Gönder