Bayram Cigerli Blog

Bigger İnfo Center and Archive

CASUS TELEFON DİNLEME CİHAZI

Dinleme cihazı teknolojisi günümüzde oldukça gelişmiş bir durumda, artık dinleme cihazları olarak bilinen casus böcekler o kadar küçük boyutlarda olabiliyorlar ki en küçük yerlere bile monte edilebilip kullanılabilir durumdalar. Casus olarak bilienen bu teknoloji her geçen günde kendisini geliştirmekte ve dahada ileri bir kullanım alanı sunmaktadır. Dinleme cihazlarının en popüler olanları artık cep telefonlarında kullanılan telefon dinleme programı olarakta bilinen yazılımlardır. Casus program  olarak bilinen bu uygulamalar hemen hemen tüm yeni nesil cep telefonları ile uyumlu olarak kullanılabilir durumdadırlar.

Bir cep telefonunu uzaktan takip edebilmek ve o cep telefonu ile yapılan tüm görüşmeleri veya yazışmaları yine uzaktan görebilmek için casus telefon takip programı bu telefona yüklemeniz yeterli olabilmektedir. Böylece o telefon ile yapılan tüm işlemeleri online olarak anlık olarak izleme imkanına kavuşabilirsiniz. Tabi ki bu kullanımın bazı yasal koşulları bulunmaktadır ve casus dinleme cihazı veya telefon dinleme programlarında kullanım kısmında bu yasal koşulları karşılamak durumundasınız, yani bu yazılımları satın alıp ta sonrasında istediğiniz kişinin telefonuna yükleyemezsiniz bu durumda yasal olarak suçlu duruma düşersiniz. Bunun için yazılımların ve cihazların yasal kullanım koşullarını bilmeniz ve buna uygun bir kullanım gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Peki yasal olarak casus telefon dinleme programı veya dinleme cihazı kullanımı nasıl olabilir? Evet yasalarca belirlermiş kullanım durumları ebeveynlerin reşit olmayan çocuklarının takibini yapabilmelerine olanak vermektedir, veya iş verenlerin yazılı izinlerini aldıkları personellerini belirli bir ölçüde takip edebilmelerine izin vermektedir, ama yinede kullanım öncesi mutlaka bir hukuk bürosundan kullanımınızın yasal olup olmadığı hakkında bir bilgi almanızda yarar vardır, sonradan suçlu duruma düşmemeniz açısından bu oldukça önem taşımaktadır.

Peki bir cep telefonu casus programının hangi fonksiyonları vardır? Casus telefon dinleme programları oldukça özellikli yazılımlardır ve özellikleri arasında whatsapp takibi, facabook izleme skype viber ve diğer sosya ağların online izlenmesi, telefon görüşmelerinin kayda alınması ortam dinleme özelliği kamera görüntüsü alma ve daha sayılabilecek birçok fonksiyona sahip olan yazılımlar mevcuttur.


Share

0 Comments:

Yorum Gönder