Ketojenik Beslenme Önerileri
Zaman geçiyor, ilk yazıyı yazmamın üzerinden tam 8 yıl geçmiş. Ketojenik beslenme önerileriyle sizlerin karşınızda olacağım. Ketojenik beslenme nedir, ketojenik yaşam kolay mıdır? nasıl kolaylaştırabiliriz? Ketojenik diyet ile yağ yakmak mümkün mü? gibi bir çok konu başlığına cevap niteliğinde yazılarımız olacak. Aynı zamanda bununla alakalı çeşitli projeler de mevcut kafamda. İnşallah hayata geçirebilirim.
İlk yazımız başlıktan da anlaşılacağı üzere ketojenik beslenme öneriler. Peki nedir ketojenik beslenme?
Kilo kilontrolüyle alakalı onlarca farklı seçenek mevcut. Paleo, Alkali rejim, Taş Devri, Dukan, Klasik diyetler, yumurta rejimi, su diyeti, oruçlar, aralıklı oruç vs. Vs. Birçoğunu sıralamaya çalıştık fakat eminiz ki aklımıza gelmeyen farklı rejim metodu daha var. Bunları siz de yorum kısmında belirtebilirsiniz.
Ketojenik Rejim Rehberi
Şu bir gerçek ki her diyet her insana uymuyor. Vücut yapısı, bireyin alışkanlıkları, yaşam biçimi, sıhhat durumu benzer biçimde bir çok faktör diyete uyumluluk gösterip gösterememesinde rol oynuyor. Doğal ruhsal etkenler de çok önemli. Ketojenik diyet ile tanışmam 26 yaşlarında bir bay olarak (evet farkındayım genelde kadınlar daha çok ilgili bu konularla) 100 kiloyu aşmam sebebiyle gündemime gelmişti. Kilo problemiyle ilk kere karşılaşmıyordum fakat 100 kiloyu daha önce hiç görmemiştim!
Ketojenik Diyet Rehberi için tıklayın...
0 Comments:
Yorum Gönder